IMPRESSION
Technical Data Sheet
Code
Catalogue
Page
CBC0001
CATALOGUE
CS11-215
HS Code
84381090
Temperature
+200
Production
400 balls/h
Dim. mm (WxDxH)
Energy
kW Total
Voltage
Phase
Frequency
N. Components
Net Weight kg
En. Class
500 x 610 x 770
4,200
380-415
3F+N
50
1
143.00
GB
pizza forming machine for pizzas ø 350 mm
Pizzaform is the special press, which is now produced in a range of five models and which makes pizza dough bases for pizzas measuring up to 52 cm in diameter. Its main characteristics are, the high production rate it can achieve, making up to four hundred pizzas in one hour, without having to employ specialised labour. The perfect uniformity in the shape and the thickness of the pizza dough bases, without having to renounce the traditional edging, which is obtained thanks to the special configuration of the chromiumplated heated plates. The thickness of the bases can easily be adjusted. Thanks to the action of electronically controlled plates, a solid thin layer of is formed on the external part of the dough mixture. This Starch layer holds back the gas produced in the natural fermentation of the dough and so produces perfect even cooking inside of the pizza bases. This equipment, which has been produced completely in stainless steel, comes equipped with all the safety devices required by international legislation.
I
formatrice per pizze da ø 350 mm
L’ elevata produzione oraria. La perfetta uniformità di forma e spessore variare facilmente lo spessore amido sulla parte esterna dell’impasto. È la speciale pressa, ora prodotta in cinque modelli, per la formatura di dischi di pasta per pizza fino a 52 cm di diametro. Le sue caratteristiche principali sono, L’ elevata produzione oraria, fino a 400 pizze ora, senza l’utilizzo di manodopera specializzata. La perfetta uniformità di forma e spessore del disco di pasta senza rinunciare al tradizionale bordo, ottenuto grazie alla speciale conformazione dei piatti cromati. La possibilità di variare facilmente lo spessore dei dischi di pasta. La creazione, grazie all’azione della temperatura dei piatti controllata elettronicamente, di un sottile strato solido di gel di amido sulla parte esterna dell’impasto, che permette, trattenendo i gas, di ottenere una cottura perfetta della pizza anche al suo interno. Questa attrezzatura, costruita interamente in acciaio inossidabile, è dotata di tutti i dispositivi di sicurezza previsti dalle normative internazionali.
D
Pizzateigpresse für Pizzen ø 350 mm
Pizzaform heißt die Spezialpresse, mit der Pizzateigscheiben bis 52 cm geformt werden können. Die Presse ist jetzt in fünf Modellen erhältlich. Ihre Hauptcharakteristiken sind. die hohe Stundenproduktion von bis zu 400 Pizzen pro Stunde ohne Einsatz von spezialisierten Arbeitskräften. Die perfekte Gleichmäßigkeit von Form und Stärke der Teigscheibe, ohne dabei auf den traditionellen Rand verzichten zu müssen, der dank der speziellen Beschaffenheit der verchromten Pressteller geformt wird. Die Möglichkeit zur einfachen Änderung der Stärke der Teigscheiben. Die Bildung einer dünnen Stärkegelschich auf der Außenseite des Teiges dank der Wirkung der elektronisch kontrollierten Tellertemperatur. So wird durch die Zurückhaltung der Gase ein optimales Backergebnis auch im Inneren der Pizza gewährleistet. Das Gerät besteht vollständig aus rostfreiem Stahl und ist ausgerüstet mit allen von den internationalen Vorschrieften geforderten.
E
formadora para pizzas ø 350 mm
FR
formeuse pour pizzas ø 350 mm
Il s'agit d'une presse spéciale, fabriquée désormais 5 modèles, pour la production de fonds à pizza, allant jusqu'à un diamètre de 520 mm. Ses caractéristiques principales sont les suivantes, production élevée, 400 Pizzas /Heure, ne nécessitant pas de main- d'oeuvre spécialisée. L'uniformité parfaite de la forme et de l'épaisseur du fond à pizza, sans toutefois renoncer au bord traditionnel obtenu grâce à la forme spécifique des 2 plateaux chromés. Possibilité de modifier facilement l'épaisseur de la pâte. Formation, grâce à l'action de la température des plateaux contrôlée électroniquement, d'une fine couche solide de gel d'amidon sur la partie extérieure du fond à pizza, afin d'obtenir une cuisson parfaite, même dans la partie intérieure. Appareil construit entièrement en acier inoxydable, muni de tous les dispositifs de sécurité prévus par les normes internationales en vigueur.
P
Formadora de pizzas ø 350 mm
OPTIONAL ACCESSORIES
Code:
Z/CSPZF50
Catalogue:
CATALOGUE
Page:
CS11-215
support on castors with drawer for CBC0001/2/3/4
Untergestell auf Rädern mit Schublade für CBC0001/2/3/4